Örömhírről is be tudott számolni Kovács Zoltán

Megalakult a Magyar Vizslák Világszövetsége - jelentette be Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookon.
Szász Péter, 2020. augusztus 30. vasárnap, 11:20
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

"Örömömre szolgál bejelenteni, hogy megalapítottuk a Magyar Vizslák Világszövetségét, amely a világban is népszerű rövid-, illetve drótszőrű fajtákat egyértelműen Magyarországhoz köti".

"A hungarikumnak számító magyar fajta tenyésztési, vizsgáztatási paramétereit a Magyar Ebtenyésztők Országos Szövetségével dolgozzák ki, de a nemzetközi szervezetekkel is felveszik a kapcsolatot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.08.30 11:46

Tényleg örömhír.
Újabb milliárdok temetőhelye lesz, miközben a csóri nép hitelt kap felnőttképzéshez.
Nem lovasnemzet vagyunk, hanem kutyás. És Magyarország immár nem halszagú, hanem kutyaszarszagú.
Még több kutyaszart a közterületekre!
Mert a kutyásokat senki sem ellenőrzi mint az autósokat. A környékünk tele van kutyaszarral,de olyat még nem láttam, hogy közteres vagy rendőr büntette volna a szart fel nem szedő "gazdit".
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Totya55, 2020.08.30 11:42

ez neki örömhíir én meg lesza.om az ő örömét inkáb vitte volna el a vírus ez lett volna az igazi szemét láda pali
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html