Lemondott az egészségügyi államtitkár

Beadtam lemondásomat a miniszterelnök úrnak és a köztársasági elnök úrnak, október 12-ei határidővel - közölte Nagy Anikó egészségügyi államtitkár az MTI-vel, megerősítve az ezzel kapcsolatos sajtóinformációkat.
Domokos Erika, 2018. október 2. kedd, 18:12
Fotó: MTI Fotó

Nagy Anikó gyermekgyógyászként szeretne tovább tevékenykedni és eddigi tapasztalatával segíteni a kormánynak a demográfiai helyzet javítására irányuló törekvéseit - mondta lemondásának indokaként az államtitkár. Szeretne visszatérni főigazgatóként a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe.

Nagy Anikó büszke arra, amit az elmúlt négy hónapban elvégeztek az államtitkárságon, komoly munka folyt számos olyan területen, amely szerinte előre viszi az egészségügyet. Továbbra is fontosnak tartja, hogy növekedjen az emberek egészségben eltöltött éveinek száma, hiszen ez elengedhetetlenül szükséges a gazdaság versenyképességének fenntartásához. Ezért is készült el az öt nemzeti népegészségügyi program - mondta Nagy Anikó.

Nagy Anikó megemlítette azt is, hogy a sürgősségi ellátórendszerrel kapcsolatban sikerült olyan szakmai programot összeállítani, amely remélhetőleg segíti a következő időszak munkáját, jelentős szakmai előrelépés történik a kórházi fertőzések tekintetében, és fontos lépésnek nevezte a tisztiorvosi szolgálat megerősítését is.

A szakdolgozók számára olyan programcsomag-tervezet készült, amely munka-, tanulási, lakhatási körülményein és bérezésükön is kíván javítani. Sok egyeztetés folyt az elmúlt időszakban ezekről, és pozitívan fogadták ezt a csomagot az érdekképviseletek - mondta Nagy Anikó az MTI-nek, hozzátéve: reméli, hogy ezen előterjesztéseknek is lesz látható eredménye.

A kép forrása: MTI Fotó/Kovács Tamás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2018.10.03 09:20

Normális keresztény vagy akár kommunista erkölcsi nevelésü (bármilyen olyan nevelés, hogy ne lopj, ne hazudj, ne esküdj hamisan, ne vegyél részt maffiában- lefordítva ne esküdj fel orbánnak) polgár nem sokáig bírja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2018.10.02 23:36

Államtitkár Asszony !

Ami Önnel történt arra van egy jó kis magyar mondás: " Aki örömlánynak áll ( az eredetiben a "k" betűs szó van ), az ne sírjon ha dugják ! "

Reméljük a következő - szintén jól fizető - posztján több időt kibír majd. Bár jobban belegondolva a kevesebbel jobban járnánk mi földi halandók. ( sajnos gyakran az Ön által is működtetett egészségügy rendszernek hála " korán halandók " ).
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2018.10.02 19:48

"A szakdolgozók számára olyan programcsomag-tervezet készült, amely munka-, tanulási, lakhatási körülményein és bérezésükön is kíván javítani."
-----------
Ez olyan szép gondolat, és ilyeneket már olyan sokszor hallottunk, hogy a legtöbben immunisak lettünk a szép hazugságokra.
28 éve hazudták először a népnek, hogy rendszerváltás, és jobb lesz.
28 éve látjuk, érezzük, hogy ezek a szemetek sokkal többet hazudnak és lopnak mint abban a 40 évben, amitől szabadulni akartunk.
Azok a komcsik hazudnak újra, akik akkor kezdték a hazug komcsi életüket, amikor kikiáltották a hazug rendszerváltást.
Besúgó rohadékok, KISZ titkárok, MSZMP tagok vannak a kamu nevű fiatal és demokraták szövetségében, a minisztériumokban, önkormányzatoknál.
---------------
A mai friss:
"Az MSZMP tagja volt a nagykőrösi polgármester, aki határozatban kommunistázta le a Sargentini-jelentést megszavazó képviselőket"
https://444.hu/2018/10/02/az-mszmp-tagja-volt-a-nagykorosi-polgarmester-aki-hatarozatban-kommunistazta-le-a-sargentini-jelentest
-------------------
orbán többet találkozik putyinnal, mint anno Kádár brezsnyevvel.
-----------------------------------
És ezek a komcsik komcsiznak.
Amíg ezek a komcsik nem halnak ki az országból, addig ez egy fertő marad, nem lesz jobb.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

729961, 2018.10.02 18:21

Nagyon nagy ára lesz Kásler szabadon engedésének és dúlásának....!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html