Lezárás a ferihegyi úton, torlódás a hegyeshalmi határon (frissítve)

Közlekedési baleset miatt lezárták a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat Szemeretelep előtt - közölte a rendőrség honlapján. Az Ausztria felé vezető oldalon, Győr térségében két közúti közlekedési baleset történt az M1-esen.
Domokos Erika, 2017. április 17. hétfő, 15:54
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött, amelyből az egyik gépjármű a gyorsforgalmi úton átszakította a szalagkorlátot. Személyi sérülés nem történt. A baleset helyszínelésének idejére a rendőrök a gyorsforgalmi út be- és kivezető forgalmát a Gyömrői útra terelik - írja a közleményre hivatkozva az MTI.

Frissítés: a rendőrök a helyszínelést befejezték az érintett útszakaszon, a forgalom ismét zavartalanul haladhat - írta a rendőrség 18.50-kor a police.hu-n.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közzétett információk szerint nagy mennyiségű olaj került az aszfaltra, a járművek átszakították a szalagkorlátot és teljesen elzárják az utat. A fővárosi tűzoltók a forgalmi akadályt csak a rendőri helyszínelést követően tudják megszüntetni.

Baleset az M1-esen, torlódás Hegyeshalomnál

A megnövekedett forgalom miatt öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál - tájékoztatta Füves Tamás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfő délután az MTI-t. Az M1-esen egy óra, az 1-es úti határátlépési pontnál fél óra a várakozási idő. A feltorlódott kocsisorban két baleset is történt.

A 117-es kilométernél hét személyautó ütközött egymásnak. Az anyagi káros balesetben senki sem sérült meg. Nem sokkal később a 115-ös kilométernél két személyautó ütközött össze. Abban a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

A forgalomkorlátozás 16 órára megszűnt az M1-esen, de a forgalom továbbra is jelentős az autópályán, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott odafigyeléssel közlekedjenek!

Képünk illusztráció (forrás: MTI)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2017.04.17 17:12

A fényképen a Felsőcsatári útnál levő aluljárót látom, ahol nincs is szalagkorlát, tehát a fotó biztosan nem a cikkben említett baleset helyszínén készült. Ennyit a Napi által nyújtott pontos és hiteles tájékoztatásról!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html