M0-s: ha dugó van, akkor ez az oka

Felújítási munkák indulnak hétfőn az M0-s autóút északi szektorában az Újpesti csomópont és az M3-as autópálya közötti szakasz mindkét oldalán. Az M2-es autóúton pedig a Vác-Parassapuszta felé vezető oldalon a Kosdi csomópontnál lesz korlátozás - közölte a Magyar Közút.
Csernátony Csaba, 2020. november 16. hétfő, 07:15
Fotó: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - A kép illusztráció

A felújítási munkákat az M2-es autóúton félpályás zárás és jelzőlámpás/jelzőőrös forgalomirányítás mellett végzi a kivitelező. A munkálatok ideje alatt a közlekedés mindkét irányban legalább egy sávon biztosított lesz. 2020. november 16-23. között az M0-s Újpesti csomópontjától az M3-as autópálya felé vezető oldalon várhatók sávlezárással járó burkolatfelújítási munkák, melyek az éjszakai órákban is érvényben maradnak.

A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba.

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

HOZZÁSZÓLÁSOK