Magyarázkodik a CBA

A magyar termékek külföldi megismertetése miatt hoztak létre külföldi cégeket - mondta dor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.
MTI, 2012. március 2. péntek, 11:51
Fotó: Napi.hu

A CBA egyes tulajdonosai annak érdekében hoztak létre külföldön cégeket, hogy az ország határain túlra is eljussanak a magyar termékek - reagált Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője a Népszabadság pénteki számában megjelentekre.

A lap azt írta, megszaporodtak a magyar CBA üzletlánc vezetőségéhez köthető vállalkozásokban a külföldi cégek, amelyeknek legnagyobb előnyük az adóoptimalizáció.

Fodor Attila az MTI-vel azt közölte: a Népszabadság cikke által sugalmazott adóoptimalizációra vonatkozó vádakat a leghatározottabban visszautasítják.

Mint írta, "ahogyan arról már korábban információt adtunk, a CBA komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy országhatárainkon túlra is eljuttassa a magyar termékeket. Ezen céltól vezérelve a tulajdonosaink közül páran valóban létrehoztak külföldön cégeket, bekapcsoltak külföldi vállalkozásokat". Ebben semmilyen titok és új információ nincsen, hiszen ezen adatok nyilvánosan hozzáférhetők - tette hozzá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

thony, 2012.03.02 13:46

...magyarázkodni?...azt lehet...válság van & nem jönnek a "számok"!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

temes33, 2012.03.02 13:06

A hibát ott követték el, hogy nem azt mondták, hogy:
"Igen, így van, mi azzal a probléma, hogy próbálunk túlélni? Majd akkor tessék szólni, ha törvénytelen, amit csinálunk, addig pedig lehet KUSSOLNI!!!"
Lehet teremteni olyan feltételeket is, hogy megérje itthon adózni Svájc helyett, abba talán a kisvállalkozások se döglenének bele egytől egyig...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html