Újabb magyar sztráda mehet majdnem a határig

Indulhat az M4-es autópálya határig tartó szakaszának építése, megszületett az engedély.
Csernátony Csaba, 2021. január 11. hétfő, 08:44
Fotó: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt - A kép illusztráció

Közel 30 kilométeres szakasszal bővül az M4-es autópálya. Az új szakasz Püspökladányt köti össze a határ melletti Berettyóújfaluval. A beruházásra ugyanis most adta ki az engedélyt az illetékes kormányhivatal.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábbi tájékoztatása szerint teljesen új, 2x2 sávos sztrádaszakasz épül a beruházás keretében.

A két végállomás (Püspökladány, Berettyóújfalu) mellett a Tura-Terv Mérnökiroda Kft. és a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. által tervezett új autópálya érinti Derecskét, Földest, Tetétlent is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

joshyboy, 2021.01.11 11:11

Az M4-es már elmegy a határig az M35 folytatásaként. Legalábbis a 47-es főút és a nagykereki kijárat között tettem egy tiszteletkört a két ünnep között. A román oldalig papírkutya voltam elmenni negatív PCR nélkül, de a tábla szerint létezik és át van adva az a szakasz is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

toferi41@freemail.hu, 2021.01.11 10:30

Megépül az M-s a határig négy sávban,mondja a hír.Kérdés nem kellene előbb a középső szakaszt is megépíteni, Szolnoknál az északi részen levő elkerülő utat?Hogy néz ki egy út aminek közepe egy Tisza híddal nincs meg?Úgy látszik Orbán úr vagy a feleségére haragszik , de nagyon, mert az ugye szolnoki lány, vagy még mindig Simicska van a bögyébe, aki valamikor 2013-14 tájékán még ennek a középső szakasznak a kivitelezésén dolgozott, de akkoriban lege.iztze a párt és kormányvezért, aki ezen úgy feldühödött mint Arisztid, akit megcsalt a felesége a szódással, s aki lement hogy bosszút álljon, és jól tökön rúgta a szódás lovát!Minket szolnokiakat úgy büntetett hogy abbahagyatta a várost elkerülő út megépítését, és inkább szakaszokban máshol építgette, ezt a halálútnak is nevezett építményt, pedig tudja hogy milyen fontos lenne ez a Szolnok környéken élőknek, mert eddig az utolsó négy vagy öt országos választás előtt mindig megígérték ennek az útnak a korszerűsítését, fejlesztését.Ezt a most megválasztott országgyűlési képviselő is , meg az előzőek is mindig egy egy M4-es útszakasz átadáson hangsúlyozták! Azt szeretném, ha a 20-25 éve megígért Szolnokot északon elkerülő M4 új útszakasz egyszer , még életemben megvalósulna, és nem csak az ígérgetések szintjén mradna.Ekkora már biztosan az országhatárt is elérné ez az út!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html