Végre: feláll a Nemzeti Konzultációs Központ

Júliustól nemcsak miniszterelnöki megbízott (a stratégiai társadalmi kapcsolatok összehangolásáért felelős Nyitrai Zsolt), hanem külön miniszteri biztos is foglalkozik a nemzeti konzultációk szervezésével. Sőt önálló Nemzeti Konzultációs Központ is alakul - adta hírül a hvg.hu.
Domokos László, 2018. július 25. szerda, 10:10
Fotó: Napi.hu

A terület miniszteri biztosává, egyben a megalakítandó központ vezetőjévé 2020. június 30-ig Molnár Balázst nevezte ki Rogán Antal, a kormányfő kabinetfőnöke - derül ki a Hivatalos Értesítőből.

A miniszteri biztos az utasítás szerint

  • gondoskodik a nemzeti konzultációk előkészítésével kapcsolatos feladatok összehangolásáról,
  • gondoskodik a nemzeti konzultációk lebonyolításával kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáról,
  • gondoskodik a nemzeti konzultációk lebonyolításában részt vevő állami szervezetekkel történő kapcsolattartásról,
  • közreműködik a Nemzeti Konzultációs Központ tájékoztató tevékenységével kapcsolatos feladatok ellátásában.

A miniszteri biztos helyettes államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra jogosult, munkáját egy fős titkárság segíti.

A Nemzeti Konzultációs Központ létrehozásának ötletét már 2015-ben, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré történt kinevezésekor felvetette Rogán Antal - írta a portál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.07.25 10:55

Na végre! Sikerült kreálni egy új kamuállást egy új ingyenélő f@szparasztnak. Ezek a konzultációk is a röhej kategóriába tartoznk, persze egy ilyen krix6 féléknek vagy az egybites terabit féléknek ez is biztos nagyon tetszik. Okádék undormány fityeszes banda!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html