Ön is beleszólhat! - mire költsön a kormány hétezer milliárdot

Elkezdődött az 2014-2020-as időszak operatív programjainak társadalmi egyeztetése.
Napi.hu, 2013. október 18. péntek, 09:55
Fotó: Napi.hu

A www.szamitaszavam.hu oldalon található Partnerségi menüpont átvezeti az érdeklődőket a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján található Partnerségi Fórumra, ahol megtalálhatják a tervezett operatív programok teljes szövegét, valamint egy regisztrációs folyamat után véleményeket, javaslatokat is írhatnak az egyes programokhoz kapcsolódóan.

Az operatív programok két lépcsőben kerülnek társadalmasításra, elsőként az Emberi Erőforrás Operatív Program, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, az Integrált Közlekedésfejlesztési Program, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program, valamint a Vidékfejlesztési Program. A társadalmi konzultáció során a beérkezett hozzászólások nyilvánosak, a felhasználók láthatják a programokhoz érkezett összes szakmai kommentárt.

A beérkező véleményeket a Miniszterelnökség koordinálásával a szakminisztériumok és az NFÜ kollégái közösen dolgozzák fel. Az észrevételek beépülhetnek a kormány és az Európai Bizottság tárgyalásaiba, így garantálva, hogy Magyarországon a következő uniós költségvetési ciklus során olyan fejlesztések valósuljanak meg, amelyek széleskörű társadalmi támogatottsággal bírnak - írja közleményében az NFÜ.

A társadalmi egyeztetés eredményéről a feldolgozást követően minden hozzászóló értesítést kap a regisztrációkor megadott email címen.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kibic2014, 2013.10.18 19:31

Szerintem építsünk belőle stadiont. Mert az olyan sikeres, mint a kormány.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

bogyu, 2013.10.18 17:24

"Ön is beleszólhat! - mire költsön a kormány hétezer milliárdot"

Jaj de jót nevettem, ez az emútnényév legjobb vicce!
Mikor egyeztetett bárkivel is az orbánkormány bármilyen fontos kérdésről is volt szó. Orbán legfeljebb Kubatovval, Habonnyal, meg a csúti fociakadémia góréjával egyeztet, oszt jónapot.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html