Orbán jóváhagyta Pankucsi lemondását

Orbán Viktor miniszterelnök elfogadta Pankucsi Zoltánnak, a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyekért felelős helyettes államtitkárának a lemondását, egyúttal helyébe Izer Norbertet nevezte ki.
Németh Géza, 2016. augusztus 17. szerda, 22:57
Fotó: Napi.hu

A Magyar Közlönyben augusztus 17-én megjelent miniszterelnöki határozat a lemondást július 31-ei hatállyal, míg az új kinevezést augusztus 15-ei hatállyal tartalmazza.

A kormány honlapján szereplő életrajz szerint Pankucsi Zoltán (képünkön) 1974-ben született és 1998-ban végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetemen. Első munkahelye a Pénzügyminisztérium számviteli főosztálya volt, majd szakmai menedzserként dolgozott az Ernst  & Young Könyvvizsgáló Kft.-nél. A Nemzetgazdasági Minisztérium számviteli és szakképzési főosztályának vezetését 2010-től látta el, majd pedig a tárca adóügyekért felelő helyettes államtitkára lett.

Izer Norbert a PwC Magyarországtól igazolt át a Nemzetgazdasági Minisztériumba.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ditel, 2016.08.18 09:45

Rogánt mikor fogja elküldeni a picsába?
Ja hogy sokat tud Rogán görény?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RonaGyuri, 2016.08.18 04:31

a pasas nem adóügyekért, hanem adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html