Svájcban nem tudnak Matolcsy tervéről

A svájci jegybank szóvivője, Walter Meier a Reuters hírügynökségnek reagált a szerda reggeli, a devizahitel-adósok megsegítésével kapcsolatos magyar lapértesülésre.
portfolio.hu, 2013. március 6. szerda, 13:56
Fotó: Napi.hu

A svájci jegybank szóvivője, Walter Meier közölte, hogy a svájci jegybankot még nem kereste meg az MNB.

A Magyar Nemzet szerdai számában írt arról, hogy Matolcsy György új jegybankelnök együttműködne a svájci jegybank elnökével, Thomas Jordannal a devizaadósok megsegítésének legújabb programjában. A kormány (a jegybankkal közösen) ugyanis azt tervezi lapértesülések szerint, hogy a svájci frank hiteleket forintra, esetleg euróra váltaná.

A hírügynökség ezt követően kereste meg a svájci jegybankot, ahol közölték, hogy a magyar hatóságok nem keresték meg az SNB-t.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Kotkodus, 2013.03.06 16:39

azt nem értem, hogy mit akarunk kérni a svájci jegybanktól? ők talán majd egyedi feltételekkel váltják át a chf kötelezettségeinket?
talán őket is jól megfenyegetjük, mint lézerjani a hódmezővásárhelyi bankfiókot?
vagy csak szépen megkérjük őket, hogy váltsanak nekünk veszteségesen?

mire gondolt a mi kis hungarikumunk?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

szkiita, 2013.03.06 16:02

Majd megtudják,ki is az a Matolcsy Gyurka!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html