Szerdától hosszabb lesz az M3-as

Szerda déltől használhatják az autósok az M3-as autópálya Nyíregyháza és a 49-es számú főút közti szakaszát - közölte az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.
MTI, 2013. január 15. kedd, 09:55
Fotó: Napi.hu

A 33 kilométeres újabb autópálya szakasz díjköteles - hívta fel a figyelmet az ÁAK. A végcsomópontokon kívül egy csomópont létesült Ófehértónál, ahonnan Nyírbátor felé a 4105. jelű úton lehet eljutni. Itt épül az Ófehértói Autópálya Mérnökség is, amely várhatóan április végén készül el, ezért az új szakasz kezdeti üzemeltetését a Hajdúnánási Autópálya Mérnökségről látja el az ÁAK. A korábbi információ szerint a közútkezelő nyíregyházi telephelyéről végezte volna - ideiglenesen - az üzemeltetést az ÁAK.

Az új pályarészen egy egyszerű pihenőhely található Kántorjánosinál. Az üzemanyagtöltő állomással kombinált komplex pihenőhely kiépítésére a későbbiekben kerül sor.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2013.01.15 17:00

@szkiita: Csak átad.Mikor kezdődött ezen szakasz építése???
Nem Magyarország lenne ha átadáskor az összes párt képviseltetné magát,és nem kapnának hajba hogy ki,mikor,mennyit.No,nem épített,lopott,csalt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

szkiita, 2013.01.15 14:26

Úgy látszik ,hogy a Fidesz is épít autópályákat...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html