Szombathelyen bővít az amerikai multi

Új projekteket nyert el a javítással, valamint integrált logisztikai szolgáltatással foglalkozó Jabil, s ennek nyomán májustól kezdődően akár 250 fővel is növekedhet a cégnél a dolgozók létszáma.
MTI-Eco, 2010. március 2. kedd, 09:58
Fotó:

A Jabil cégcsoport is megszenvedi a recessziót, bár a szerviztevékenységen nem érezhető annyira a visszaesés, a szombathelyi üzem folyamatosan képes volt növelni a hatékonyságát.

Josef Kurzwenhart, az amerikai tulajdonú Jabil szombathelyi szervizüzemének vezetője elmondta a Vas Népe nevű lapnak: noha a válság kirobbanása után több vevőjük is szűkítette beszállítói körét, a Jabil egyetlen esetben sem esett ki a rostán.

A vasi megyeszékhelyen továbbra is öt megbízó számára végeznek garanciális és azon túli javításokat, mobiltelefonok, hálózati berendezések, alaplapok, memóriák, mikroprocesszorok és telekommunikációs berendezések javításával, valamint integrált logisztikai szolgáltatással foglalkoznak.

Az ügyvezető tájékoztatása szerint egy új projektnek köszönhetően tavaly ősz óta 180-nal emelkedett a dolgozók létszáma, amely így már eléri a 800-at, május elejétől pedig további 250 ember felvételét tervezik. A megrendelések bővülése miatt a cég egy újabb telephelyet is bérel Szombathelyen - írta a lap.

HOZZÁSZÓLÁSOK