Tarlós meglepő bejelentést tett

Tarlós István - minden korábbi bejelentésével szemben - nem tartja elképzelhetetlennek, hogy indul a 2019-es főpolgármester-választáson. A főpolgármester erről pénteken beszélt budapesti sajtótájékoztatóján.
MTI, 2016. január 8. péntek, 12:07

Tarlós István kérdésre válaszolva azt mondta, ha valaki eldönti, hogy végleg kiszáll, akkor elkezdik nem komolyan venni és "felpaprikázta" az a helyzet, ami kialakult.

Február 17-ig biztosan közlekednek az agglomerációs járatok

Tarlós István azt mondta, a főváros költségvetésének elfogadásáig - ami várhatóan február 17-én történik meg - a járatok biztosan közlekedni fognak.

Szólt arról is, hogy a tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen elhangzott, az agglomerációs közlekedést nem kell a fővárosnak vállalnia. A HÉV-eket pedig teljes hálózatukkal együtt átvenné az állam - közölte a főpolgármester.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RonaGyuri, 2016.01.08 13:05

@Bulemia: neki nincs szüksége a szavazókra, ott vannak neki Orbán bírkái! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2016.01.08 12:10

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy rá szavazzak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html