Az LMP jelöltjére, Jávor Benedekre minden tizedik választópolgár szavazna, a jobbikos Staudt Gábor pedig mindössze 4 százalékos támogatottsággal bír a Századvég szerint. Tarlós Istvánra az összes megkérdezett 47 százaléka készül szavazni, Horváth Csaba neve mellé 16 százalékuk húzná be az ikszet.

A fővárosban az 52 százalékos országos átlagnál többen tervezik, hogy ellátogatnak a szavazófülkébe vasárnap. Budapesten összes megkérdezett 43 százaléka támogatná a Fidesz-KDNP pártlistáját, míg az MSZP-re a válaszadók 15, a Lehet Más a Politikára azok 13 százaléka, a Jobbik listájára pedig 4 százaléka voksolna, 25 százalékuk nem mondta meg, vagy még nem döntötte el, melyik pártot fogja támogatni október 3- án.


A Századvég még szegedi kutatási adatokat publikált, ott a szocialista Botka László áll az élen, az összes válaszadó 34 százaléka őt támogatná, míg 29 százalékuk B. Nagy Lászlót, a Fidesz-KDNP jelöltjét. A két leginkább támogatott párt közötti verseny a Századvég szerint nem tekinthető lezárnak, mert a szegediek harmada még nem döntötte vagy árulta el, kire szavaz majd október 3-án.