Táskát loptak egy helyettes államtitkártól

A Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára, Földváry Gábor István táskáját lopták el júliusban. Több dolgot megtaláltak, de egy tabletet nem.
Szabó Dániel, 2018. augusztus 30. csütörtök, 19:59
Fotó: MTI Fotó

Még júliusban a Nyugati térnél parkoló autójából lopták el a helyettes államtitkár táskáját. Földváry Gábor István kocsijának ablaka letekerve maradt - kezdi beszámolóját az ügyről az RTL Klub Híradója.

A térfigyelőkamerák alapján az kiderült, hogy egy férfi és egy nő felelt a bűntényért. Később a Népszínház utcában ismerték fel őket, majd múlt szombaton a 31 éves férfit és vele egykorú nőt. Őket előzetes letartóztatásba vették.

A táska tartalmától eddigre már megszabadultak: nem sokkal a bűntény után egy V. kerületi kukában megtalálták a helyettes államtitkár naptárát és több hivatalos iratot is. Azonban nem lett meg a tablet, ezt vélhetően a gyanúsítottak eladták.

A csatorna arról számolt be, hogy az ügyben a komolyabb esetekre szakosodott BRFK felderítő főosztály vizsgálta.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;"><iframe src="//rtl.hu/embed/1229831" title="Heteken át nyomoztak a helyettes államtitkár ellopott táskája ügyében" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

A fotó forrása: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.08.31 07:20

Lehet hogy nem is volt az annyira véletlen hogy a kocsiban hagyta.
- hülyének lenni még egy narancsmutyinak is alkotmányos joga :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html