Drágább lett a tatabányai sportcsarnok

A tatabányai multifunkciós csarnok beruházáshoz kapcsolódó, annak kivitelezésével párhuzamosan megvalósítandó földelszállítási és földlerakási feladatokra 3,5 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány.
Németh Géza, 2020. november 26. csütörtök, 11:33
Fotó: Getty Images

A Magyar Közlönyben megjelent határozat  a többlet-támogatást a jövő évi központi költségvetés részévé teszi.

A Napi.hu tavaly szeptemberben közölte, hogy a kormány a 2022. évi magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság megrendezéséhez szükséges létesítmények körébe sorolta a tatabányai multifunkciós csarnokot is. Akkor az erre fordított összeget 24,2 milliárd forintban határozta meg. Ebből a 2019-es költségvetést 2,6 milliárd forint terhelte, a többi a 2021-es büdzsé része lett.

Szintén 2019 szeptemberben a tatabányai sportcsarnok tervezésére és építésére kiírt tendert a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. nyerte, együtt az Építő-és épületkarbantartó Zrt.-vel, nettó 18 milliárd 557 millió forinttal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.11.26 11:53

A sittszállítást a nem korrupt szerződés tartalmazza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html