Teljes útzár az M1-es autópályán!

Kamionok ütköztek egymásnak az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán három, egymáshoz közeli helyszínen Mosonmagyaróvár térségében, az érintett szakaszon áll a forgalom - közölte a katasztrófavédelem csütörtök délelőtt az MTI-vel.
MTI, 2017. január 12. csütörtök, 12:06
Fotó: Napi.hu

A harmadik helyszínen, ahol három teherautó csúszott egymásba, egy sérült beszorult a roncsba, őt még a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a járműből.

Az érintett pályaszakaszon áll a főváros felé vezető forgalom, a balesetet szenvedett járművek mindhárom forgalmi sávot eltorlaszolják - írták.

A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy a balesetek a 152-es és a 155-ös kilométerszelvény között történtek, Mosonmagyaróvár térségében.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Ausztria felől érkezőket a 160-as kilométerszelvénynél leterelik az autópályáról az 1-es főútra, a közlekedők a mecséri elágazónál hajthatnak vissza az M1-esre.

Képünk illusztráció

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

aszora, 2017.01.12 12:29

Lehet, hogy kellene takarítani az utat (ha már úgyis szedik az útdíjat, legalább legyen járható).
Még az is lehet, hogy olcsóbb is lenne, mert helyszínelés/katasztrófaelhárítás sem olcsó mulatság, nem beszélve, a biztosításai stb. egyéb gazdasági károkról.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html