Több kilométeres torlódások az M0-son balesetek miatt

Hat személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Halásztelek külterületén, a 15-ös kilométernél, a Nagy-Duna hídon szintén több jármű karambolozott. Mindkét balesetnél több kilométeres torlódás alakult ki.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 22. szombat, 14:38
Fotó: Shutterstock - A kép illusztráció.

Hat személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Halásztelek külterületén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu-n. Az Útinform később azt közölte: a közelben újabb baleset történt, jelentős a torlódás.

A helyszínelés idejére a rendőrök a belső és a középső forgalmi sávot is lezárták, emiatt torlódásra kell számítani - írták.

Az Útinform később azt írta: már két baleset is nehezíti a haladást az M0-s autóút déli szektorában. A Halásztelek térségében, a 17-es kilométernél történt baleset mellett miatt egy sávon haladhatnak a járművek. A 15-ös kilométernél, a Nagy-Duna hídon szintén több jármű karambolozott, ott a belső sávot zárták le, a forgalom 8-9 kilométeren torlódik.

Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében továbbra is két kilométeren át araszol a kocsisor -írja az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK