Torlódás a Balatonnál - kigyulladt egy kamion a kőröshegyi völgyhídon

Kigyulladt egy tehergépkocsi Kőröshegy térségében, amely miatt Nagykanizsa irányába félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 6505-ös számú főútvonalra terelik - olvasható a Police.hu-n.
Domokos László, 2020. augusztus 1. szombat, 09:27
Fotó: Napi.hu - Képünk illusztráció.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szombat 8 órakor az M7-es autópálya 121. kilométerszelvényben Nagykanizsa irányába közlekedett egy teherautó, amelynek vezetője műszaki miatt félreállt, ahol a jármű kigyulladt.

Személyi sérülés nem történt, azonban a rendőrök az autópályát Nagykanizsa irányába a műszaki mentés idejére lezárták. A forgalmat Bálványosnál a 120. kilométerszelvényben a 6505-ös számú főútvonalra terelik, visszatérni Balatonszárszónál, 125. kilométerszelvényben lehetséges.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét - olvasható a rendőrség honlapján.

Az Útinform.hu szerint egy kamion égett.

A friss összefoglaló szerint az M7-es autópályán sokan haladnak a Balaton irányába. Az M1-M7 közös szakasza és Székesfehérvár között telített sávokon lehet haladni, Érd és Martonvásár között néhol, csak araszolnak a járművek. A 14-es kilométernél korábban egy baleset miatti sávzárás okozott fennakadást, melynek következtében 2-3 kilométeres torlódás alakult ki. A sávzárás megszűnt, de a közös szakasztól csak araszolnak a járművek Érdig.

HOZZÁSZÓLÁSOK