Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bondor Lajos elmondta, az új központot a jelenlegi telephelyük melletti telken hozták létre egy családi ház felújításával és átalakításával. A 30 millió forintos beruházással a könyvelés, a logisztika, valamint az általános irányítás a szociális ellátástól elkülönült térben kapott helyett. Javult a humanitárius tevékenység ellátásának hatékonysága, és rendezettebbé vált a kapcsolattartás az önkéntes csoportokkal - mondta a régióvezető.

A további tervekben szerepel az udvar hasznosítása játszótérként, mivel az ingatlan közösségi helyiségei lehetőséget adnak családos programok szervezésére kisgyermekeseknek.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület közép-dunántúli szervezete Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében teljesít szolgálatot hajléktalan emberek komplex ellátásától kezdve a gyermek- és családvédelmi alternatív ellátásokig, a kisgyermekek gondozásától az idősellátásig.

Szolgáltatásaikkal intézményi keretek között 2019-ben összesen csaknem négyezer embert látott el a szervezet 190 dolgozója. A régióban a szeretetszolgálatnak 19 önkéntes csoportja van; 26 ezernél több rászorulót segítettek, túlnyomó többségben élelmiszerrel és ruházattal, mintegy 43 ezer önkéntes munkaórát teljesítve.