Újabb két kórházban tilos a látogatás

A kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház valamennyi fekvőbetegosztályán teljes látogatási tilalmat rendeltek el szerdán az influenzajárvány miatt - közölte az MTI.
Szepesi Anita, 2017. február 1. szerda, 15:36
Fotó: Napi.hu

Nagyné Szigeti Dóra, a Bács-Kiskun Megyei Kórház pr-menedzsere az MTI-nek elmondta: az intézmény kalocsai telephelyén teljes látogatási tilalom van, a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórházban ugyanakkor részleges a tilalom. A határozatlan időre szóló korlátozás a központi aneszteziológiai és intenzív osztályra, a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályra, valamint a szülészet és a nőgyógyászati osztály újszülött részlegére vonatkozik.

Az intenzív osztályra a tünet- és panaszmentes hozzátartozóknak az osztályvezető engedélyezheti a látogatást, amennyiben rendelkeznek influenza elleni védőoltás igazolással.

Teljes látogatási tilalom van érvényben néhány napja a Bajai Szent Rókus Kórházban és szerdától már a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban is. A Bács-Kiskun Megyei Kórház kiskunfélegyházi telephelyén egyelőre nem vezettek be semmilyen korlátozó intézkedést.

HOZZÁSZÓLÁSOK