Újabb régióban fogyott el az ingyenpénz

A forrás kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztik a kazáncsere pályázatokat a dél-dunántúli régióban, a jelentkezéseket december 7-én 8 óráig be lehet még adni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szombaton.
MTI, Napi.hu, 2014. december 6. szombat, 10:06
Fotó: Napi.hu

Az észak-alföldi, közép-dunántúli, nyugat-dunántúli régiók után a dél-dunántúli régióban is elfogyott a pénz, a kazáncsere pályázatok benyújtását az NFM szombattól határozatlan időre felfüggeszti.

A tárca közleménye szerint az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a Pályázati Útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. Kiemelik, hogy a fűtéskorszerűsítés alprogram ezzel már minden magyarországi régióban megnyílt, és el is érte a támogatási limitet.

A kazáncsere-pályázat nem indult problémák nélkül - emlékeztet a hvg.hu: október közepén összeomlott a program informatikai rendszere, október végén pedig ismét műszaki problémák hátráltatták a pályázat működését.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2014.12.06 10:32

Az erre a célra elkülönített pénz megalázóan kevés volt, gyakorlatilag gyikfing a stadionépítési pénzekhez képest, pedig az energia takarékosságba ill. energiafelhasználásba fektetett minden fillér sokszorosan megtérül. Szokásos orbáni PR projekt volt, porhintés, vakítás, hogy utána lehessen hőzöngeni, hogy milyen nagyszerű és népbarát a kormány. És ezeknek se szeri se száma most már.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RealMan, 2014.12.06 10:12

Szólni kellene Orbánnak, Lázárnak, Pintérnek, Rogánnak és a többinek, hogy tegyenek bele pénzt, azaz vissza kellene tenni annak egy részét a kasszába amit elloptak, vagy elkorrumpáltak. Jobb helyeken így csinálják.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html