Vajna Tímea megdöbbent

Vajna Tímea háborog: immár az interneten árulják - sokszoros áron - Andy Vajna nemrégiben elárverezett holmijait - számolt be a Blikk.
Domokos László, 2019. december 10. kedd, 07:59
Fotó: Getty Images

Egy internetes aukciós oldalon, az e-Bayen kötöttek ki - ráadásul sokszoros áron - azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában - adta hírül a napilap.

Az özvegyet, Vajna Tímeát felháborítja a magyar leleményesség. Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább, (...). már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat - mondta a napilapnak az özvegy, aki az aukción nem tudott részt venni, mert Los Angelesben kezdett új életet.

Néhány valódi ritkaság - így kezdi azoknak a forgatókönyveknek a leírását a hirdető, aki szinte potom összegért jutott hozzá öt forgatókönyvhöz. Az 1995-ös A skarlát betű díszpéldányának a kikiáltási ára 50 ezer forint volt, kilencvenezerért vették meg, az e-Bayen pedig több mint fél millióért próbálnak rajta túladni.

Az aukciót korábban az év elején elhunyt milliárdos özvegye többek közt azzal indokolta, hogy az USA-ba való szállítás drága, a bevétel egy része jótékonysági célra megy, valamint végkielégítést szeretne adni Vajna volt dolgozóinak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zsaba, 2019.12.11 01:25

Az agyatlan kurva az agyatlan kurva, hiába van vén milliárdos elitbűnöző oligarcha férje... a Bentley is olcsó volt, mivel az új ára 70 millió körül volt új korában 2007-2010 közt valamikor... az most is legalább 25 milliót ér, ha jó állapotban van, már pedig nyilván abban van... továbbá USA-ban hogy Vajna kabriója, van olyan aki dollármiliókat is megadna érte, pl Svarci stb... De hogy ilyen hülye picsa hogy lehetett, hogy pár hollywood-i sztárt nem hívott meg az aukcióra, az felfoghatatlan... finanszírozott Vajna Brad Pitt filmet, Jolie filmet, Redford filmet Sharon Stone és ugyebár Sly és Svarci és még sokan mások, mind kőgazdag világsztárok és hálásak Andy-nek... bármelyikük ha meghívják, emelt áron vett volna meg bármit... Ha a Rambo kések valódiak, azokat Sly is megvenné szerintem... de tudomást sem szereztek az amerikai sztárok erről a szánalmas pitináer hülyekurva aukcióról...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html