Választás 2018: Új helyzet a Belvárosban

Juhész Péter után Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is visszalépett a jelöltségtől a Belvárosban, így már csak két baloldali jelölt, a párbeszédes V. Naszály Márta és az LMP-s Csárdi Antal maradt a listán a fideszes Hollik István és a jobbikos Losonczy Pál mellett - írta a 24.hu.
Szepesi Anita, 2018. április 2. hétfő, 13:55
Fotó: Napi.hu

Juhász visszalépése után a Momentum elnöke azt mondta, ő is hajlandó erre a lépésre, ha közös felmérésük azt mutatja, nem ő a legesélyesebb baloldali jelölt. Az elkészült kutatásban hajszálnyival V. Naszályi Márta végzett az élen, Fekete-Győr az ő javára lépett vissza - olvasható a portál cikkében.

A belvárosi patthelyzet oldását nagyban segítheti, hogy Fekete-Győr Juhász Péterrel ellentétben egyértelműen megnevez egy jelöltet a választókerületben. Videoüzenetéből kiderül, Juhászhoz hasonlóan abban bízik, hogy a saját önfeláldozása a Fidesz legyőzéséért segít majd rávenni a szavazókat arra, hogy listán a Momentumot támogassák.

Nagy kérdés ugynakkor, hogy a két versenyben lévő jelöltből ki marad végül egyedül. Hiába lépett ugyanis vissza Fekete-Győr a párbeszédes V. Naszályi Márta javára, a hírek szerint a Párbeszéd jelöltje ugyancsak hajlandó lenne erre az LMP-s Csárdi Antal javára, míg az utóbbi teljesen elzárkózik a visszalépéstől.

HOZZÁSZÓLÁSOK