Velük tárgyalt Orbán Viktor a várható kormánydöntésekről

Többek között a virológiai kutatócsoport vezetőjével, a Semmelwies Egyetem rektorával, a Szegedi Tudományegyetem járványügyi matematikusával egyeztetett a miniszterelnök a várható intézkedésekről.
Csernátony Csaba, 2020. május 16. szombat, 11:40
Fotó: Facebook

Orvostudományi vezetőkkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-helyzettel kapcsolatos soron következő intézkedésekről a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombat délelőtt.

A kormány döntéseit megelőző egyeztetésen Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem professzora, a virológiai kutatócsoport vezetője, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa, Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának vezetője, Bedros J. Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott, valamint Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke vett részt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.05.17 10:33

Eddig jól alakult a nálunk járványhelyzet, örülhetünk, hogy nem lett rosszabb.
Szerencséje Orbánnak, hogy sosem fog bebizonyosodni, hogy az intézkedései miatt alakult így vagy pedig a
szerencse,
a régen bevezetett kötelező oltások,
a magyar immunitás
miatt alakult így.
Ha a régen bevezetett kötelező oltások jelentős szerepet töltöttek be, akkor az még a szocialista rendszernek köszönhető. Akkor, Köszönjük Elvtársak!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2020.05.17 09:50

nem neki, a kormánynak kellett volna szakértőkkel tárgyalni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html