A Wizz Air vezetője levélben nyugtatja az utasokat

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója körlevélben biztosította a légitársaság utasait, hogy nincs okuk aggódni, sem a biztonságuk, sem a befizetett útjuk miatt.
Rácz Gergő, 2020. március 14. szombat, 14:01
Fotó: Napi.hu

-Tisztában vagyunk vele, hogy a terjedő új koronavírus-járvánnyal (COVID-19) kapcsolatos hírek bizonytalanságra adhatnak okot, ezért szeretném megragadni az alkalmat, hogy biztosítsam afelől, hogy változatlanul az Ön biztonsága és jólléte az első és legfontosabb számunkra - áll a Váradi József vezérigazgató által jegyzett körlevélben.

A levél szerint a Wizz számos óvintézkedést hajtott végre, többek között a repülők rutinszerű fertőtlenítését, az utasok számára a fedélzeten használható, egyszer használatos fertőtlenítő kendők biztosítását, illetve az érintett területekre induló járatok törlését.

Váradi szerint a Wizz repülőiben a levegő olyan tiszta, mint a kórházi műtőkben, mivel nagy hatékonyságú HEPA-légszűrőkön keresztül keringtetik, amely így többször lecserélődik, valamint elpusztul a légi úton terjedő baktériumok és vírusok 99,97 százaléka.

A legénység ki van képezve a fedélzetre lépő utasok tüneteket illető szűrésére. Abban az esetben, ha egy utas a levegőben kezdene el tüneteket produkálni, közbelépnek, hogy megfékezze és minimalizálja a lehetséges terjedést.

Amennyiben érintett volt a közelmúltban a járattörlésekben, kezelje foglalását a weboldalon. - Kérjük, mielőtt kapcsolatba lépne ügyfélszolgálatunkkal, először ezen önsegítő eszközeink segítségével próbáljon megoldást találni problémájára, ugyanis ügyfélszolgálatunk jelenleg jelentősen megnövekedett forgalmat tapasztal, így sajnos jelentős késésre és várakozásra kell számítania - írja Váradi.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2020.03.14 14:23

Milliárdokat buknak. És ez a hülye még ráadásul rájuk akarja erőltetni a teljesen felesleges, agyrém széndioxid kvótát is. Na az lesz a kegyelemdöfés. Kétséges, hogy ezt is túlélik-e.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html