A Citinél bankol? Ezt jó tudnia

Közzétette a honlapján a Citibank, hogy a lakossági ügyfélszámlák jövő február 4-től átkerülnek az Erste Bankhoz, tehát az ügyfelek ettől a dátumtól kezdve az Erste ügyfelei lesznek - írja a Pénzcentrum.
portfolio.hu, 2016. november 21. hétfő, 19:44
Fotó: Stockfresh

A Citibank az átadás-átvétel időpontján kívül összefoglalta a lakossági ügyfeleknek, hogy melyek a folyamat fontosabb állomásai - írja a portál. Idén novemberben a bank tértivevényes postai küldeményként személyre szabott tájékoztató levelet küld az ügyfeleknek. Majd legközelebb januárban küld újabb tájékoztatást az átadás részletes menetéről, és ugyanebben a hónapban már az Erse is postázza a betéti, vagy hitelkártyát.

A Citi minden ügyfele automatikusan átkerül az Erstéhez, de ezt nem kötelező mindenkinek elfogadnia. Aki nem akar Erstés lenni, az 30 napos felmondási idővel, írásban és díjmentesen felmondhatja a jelenlegi kapcsolatát a Citibankkal. Ezt megteheti levélben postai úton, vagy (írásban) valamelyik Citibank fiókban is. A lényeg az, hogy az írásbeli felmondás beérekezzen a Citihez február 3-ig.

Az átadásra február 3-án 23 óra 59 perckor kerül sok, és a február 4-én kezdődő hétvégén az Erste ügyfelévé válnak a Citisek.

HOZZÁSZÓLÁSOK