A Filmalap 200 milliót ad Kernnek

A Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forinttal támogatja legújabb döntésével a Kern András rendezésében és főszereplésével készülő Gondolj rám című filmet - közölte a Filmalap.
Napi.hu, 2013. december 18. szerda, 14:39
Fotó: Napi.hu

A Sztracsatella (1996) és A miniszter félrelép (1997) című mozisikereket követően újra rendez Kern András. A Gondolj rám című tragikomédia főszerepeiben a forgatókönyvet Vámos Miklóssal közösen jegyző Kern András mellett Eszenyi Enikő lesz látható. A film zeneszerzője Presser Gábor, operatőre Ragályi Elemér lesz - közölte Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt.

A mai, pesti történet főszereplője egy jól menő sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt, hogy szeretteit "emberbarátságból" megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta, ezért hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel rendesen megutáltatja magát. Bizarr ötlet, de véghezviszi, mígnem története váratlan fordulatot vesz...

Az Inzert44 gyártásában készülő Gondolj rám című mozifilm forgatása a tervek szerint nyáron lesz budapesti helyszíneken, és a kész filmet 2015 februárjában láthatja majd a nagyközönség.

Kern András filmjének producere Szekeres Dénes, koproducere Ferenczy Gábor.

A Gondolj rám című film forgatókönyvét a Filmalap szakmai és anyagi támogatásával fejlesztették az alkotók.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával már 21 film forgatása befejeződött, közülük 5 egész estés film már be is mutatkozott a nagyközönségnek itthon és rangos nemzetközi filmfesztiválokon.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2013.12.18 14:45

..akkor a Fidesz nem csak a konzervatív oldalt támogatja ,ugye???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html