A rossz idő ellenére is pörög a Szép-kártya piac

A nyári szezonban több mint 20 milliárd forintot használtak fel az OTP Szép-kártya birtokosok, a három nyári hónap alatt napi mintegy 220 millió forintos felhasználás történt - adta hírül a pénzintézet.
Napi.hu, 2014. szeptember 19. péntek, 15:06
Fotó: Napi.hu

Idén nyáron csaknem 2 százalékkal több juttatást használt fel a 780 ezer kártyabirtokos a tavalyihoz képest. Költés szempontjából a legnépszerűbb régiónak most is a budapesti számított, itt mintegy 7,5 milliárd forint értékben fizettek Szép-kártyával. Ezt a balatoni régió követte közel 3 milliárd forinttal.

A tavalyi költésekhez képest a legfontosabb változás, hogy idén a kártyabirtokosok Budapesten mintegy 126 millió forinttal több juttatást használtak fel, ami feltehetően a rossz időnek volt köszönhető.

Májusban 30 százalékkal több juttatást használtak fel a kártyabirtokosok. Ez egyrészt a lejáró egyenlegeknek, másrészt annak köszönhető, hogy sokan már májusban lefoglalták és kifizették a nyaralásukat.

Mintegy 15 ezer munkáltató 780 ezer munkavállalója rendelkezik OTP Szép-kártyával, a feltöltések összege megközelíti a 150 milliárd forintot. A bank arra számít, hogy idén is sikerül teljesíteni az év elején kitűzött célját és megtartja 75 százalékos piaci részesedését a Szép-kártyáknál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

666ORDOG666, 2014.09.19 15:58

Jó ami jó.
Szép ami szép.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html