A Tesco már gázt is árul

Jelenlegi mintegy 10 ezer lakossági fogyasztójának legalább megháromszorozódását várja az Emfesz Kft. - Magyarország első alternatív gázszolgáltatója - gas.hu lakossági szolgáltatása a Tescóval kialakított együttműködéstől.
Mayer György, 2008. november 25. kedd, 08:55
Fotó:

Ennek keretében 34 Tesco-áruházzal közös értékesítési akciót tartanak november végétől jövő év február 28-áig. Az akció során a Tesco Pénzügyi Partner és a gas.hu értékesítési pontjain kedvezményesen köthető papíralapú gázszerződés, amely ugyanazt a 8 százalékos kedvezményt biztosítja, mint a korábbi internetes szerződéskötés.

Mint Biczók András, az Emfesz kereskedelmi igazgatója a két cég tegnapi közös sajtótájékoztatóján elmondta: az akció keretében új szerződést kötők egyhavi gázszámlájukat takaríthatják meg a szolgáltatóváltással és a kedvezmény mindaddig érvényben marad, amíg létezik a közüzemi szolgáltatás.

A jövő júliusi teljes piacnyitást követően pedig az egyetemes szolgáltatás mindenkori árszintjéhez képest biztosítják ezt az árkedvezményt. A gas.hu internetes portál átvállalja a teljes ügyintézést (a régi szerződés felmondását is), és ugyanezeket az egyszerűsítéseket biztosítják az áruházakban történő papíralapú szerződések esetében is.

A gas.hu egyébként 2008. február 1-je óta nyújt alternatív szolgáltatóváltási lehetőséget a hazai gázpiacon, és már eddig több mint 10 ezer lakossági szerződést kötöttek.

HOZZÁSZÓLÁSOK