Autósok, figyelem - két fővárosi hídon is dolgoznak

Felújítják az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtó hídját jövő év júniusáig, e hétvégén pedig az Erzsébet hidat takarítják.
Inforádió, 2015. szeptember 25. péntek, 15:18
Fotó: Napi.hu

2016. május 31-éig felújítják az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtó hídjának útpályáját és járdáját a BKK 2015 évi "híd- műtárgy felújítások program" keretében. A lehajtót a Margitsziget felől az Árpád híd irányába egyirányúsítják, ezért az Óbuda felől érkezők Pesten, a Népfürdő utcai lehajtónál visszafordulva, az északi lehajtón tudják megközelíteni a Margitszigetet.

Az Erzsébet hídon is "helyzet" lesz: a dunai átkelőt a hétvégén takarítja az FKF Nonprofit Zrt., így a hídon forgalomkorlátozásra kell számítani. A cég a Facebook-oldalán pénteken közölte, hogy szombaton és vasárnap reggel fél héttől délután fél kettőig tart a híd mosása egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett. Szombaton a híd déli, vasárnap pedig az északi oldalát tisztítják.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Tibi27, 2015.09.25 16:58

Szóval a jobb érthetőségért: szombaton Budáról Pesti, vasárnap Pestről Budai irányba lesz lezárva egy-egy sáv...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html