Bezárt a Cinema City a MOM Parkban

A Cinema City mozikat üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. nem tudott megállapodni a MOM Parkkal a tavaly év végén lejárt szerződés megújításáról, ezért úgy döntöttek, hogy 2017. január 12-én bezárják a mozit a bevásárlóközpontban - mondta Buda Andrea marketing és PR-igazgató az MTI-nek pénteken.
MTI, 2017. január 14. szombat, 18:44
Fotó: Napi.hu

A döntést minden rendelkezésükre álló fórumukon - a honlapjukon, a Facebook-profiljukon, a call centerben - nyilvánosságra hozták, a mozi műsora a weboldalukon sem érhető el. Ezenkívül a bevásárlóközpont információs felületein is kihelyezték a hírt csütörtökön.

A MOM Park az MTI megkeresésére megismételte korábbi közlését, hogy a mozi nyitásáról, az üzemeltetőről hamarosan tájékoztatják a nyilvánosságot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2017.01.15 08:20

Hát igen, ezekért a pocsák évtizedek óta csak mészárlással, lövöldözéssel meg repkedő szuperhősökkel foglakozó amerikai nfilmekért már nem érdemes egy petákot sem fizetni, nemhogy a csillagászati jegyárakat...

Normális ember hamar beleún ezekbe az egy kaptafára készült gagyi filmekbe
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html