Antali Károly elmegy az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülésére, ahová az ügyben beidézték. Antali 2004-2008 között a Buda-Cash Brókerház felügyelőbizottságának elnöke volt, így az ő feladata volt, hogy ellenőrizze, a társaság törvényesen működik-e.

Ő is károsultnak érzi magát a Buda-Cash ügyben, mert a brókercégnél tartotta családi megtakarításait. A volt fb-elnök szerint voltak hiányosságok a cégnél. Én azt gondolom, hogy a felügyeleti jelentéseket ismertem, hiányosságok voltak, de hogy bűncselekmény történt volna, ilyen gyanú bennem soha nem merült fel - mondta Antali, aki 2008 óta nem áll kapcsolatban a céggel.

Az ügyben az Országgyűlés gazdasági bizottsága hétfőn tart ülést, ahová Antali Károlyt is beidézték, aki a Híradónak azt mondta, elmegy a meghallgatásra.

Tuzson Bence Fidesz-szóvivője pénteken arról beszélt: a párt elvárja, hogy jelenjenek meg a gazdasági bizottság hétfői ülésén a Buda-Cash-ügyben "beidézettek": Antali Károly a Buda-Cash volt felügyelőbizottsági elnöke, a Bajnai-kabinet kormánybiztosa, László Csaba, Draskovics Tibor és Veres János volt pénzügyminiszter, valamint Farkas Ádám, a pénzügyi felügyelet korábbi elnöke.