A társaság a Céginfo.hu adatai szerint egyetlen tevékenységi körként a divat- és formatervezést vette fel. A társaság a működése első hónapjaiban a Szijjártó-házaspár dunakeszi otthonában működött, jelenlegi székhelye pedig szeptember közepe óta egy újpesti ipari park egyik irodája - írta a portál.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter feleségének már van egy vállalkozása: még 2017-ben másodmagával indította el a Varázshíd Rental Kft.-t. A cég saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével és építményüzemeltetéssel foglalkozik.

Tavaly megvásároltak Dunakesziben, családi házas környéken egy 1080 négyzetméter telekterületű, 556 négyzetméteres ingatlant, amely nagyjából 125 millió forintba kerülhetett. A vételhez a Varázshíd Rental 40 millió forint jelzáloghitelt vett fel, valamint Szijjártó Péter édesapja nyújtott anyagi segítséget. Majd az ingatlant kiadták a Kincsem Sziget Közhasznú Nonprofit Kft.-nek, amely kéttannnyelvű magánóvodát működtet. Ennek telephelyeként indult el tavaly ősszel a Varázshíd Tanoda.