Lakberendező céget alapított Szijjártó felesége

Még 2019 júniusában, hárommillió forintos alaptőkével jegyezték be Szijjártó-Nagy Szilvia újabb cégét, az Interior Design Kft.-t - számolt be a céginformációs adatok nyomán a 24.hu.
Domokos László, 2019. október 25. péntek, 16:07
Fotó: Pixabay - Képünk illusztráció.

A társaság a Céginfo.hu adatai szerint egyetlen tevékenységi körként a divat- és formatervezést vette fel. A társaság a működése első hónapjaiban a Szijjártó-házaspár dunakeszi otthonában működött, jelenlegi székhelye pedig szeptember közepe óta egy újpesti ipari park egyik irodája - írta a portál.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter feleségének már van egy vállalkozása: még 2017-ben másodmagával indította el a Varázshíd Rental Kft.-t. A cég saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével és építményüzemeltetéssel foglalkozik.

Tavaly megvásároltak Dunakesziben, családi házas környéken egy 1080 négyzetméter telekterületű, 556 négyzetméteres ingatlant, amely nagyjából 125 millió forintba kerülhetett. A vételhez a Varázshíd Rental 40 millió forint jelzáloghitelt vett fel, valamint Szijjártó Péter édesapja nyújtott anyagi segítséget. Majd az ingatlant kiadták a Kincsem Sziget Közhasznú Nonprofit Kft.-nek, amely kéttannnyelvű magánóvodát működtet. Ennek telephelyeként indult el tavaly ősszel a Varázshíd Tanoda.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.10.26 08:31

Teljesen jogos, hiszen legendásan jó az ízlése !!!!
Leginkább az bizonyítja, hogy hozzáment Szijjértóhoz, aki könnyen olimpiai bajnok lehet majd, ha lesz olyan olimpiai szám, hogy " Szervilis seggnyaló ", na azon a versenyen maximum Semlyén Őálszentsége lehet az esélyes kihívója. A tarajos kakadu feleségeként biztosan nagy sikere lesz, hiszen Rogán Cilike is az lett.

A NERfeleségek bármihez nyúlnak az arannyá változik. Pusztán azért mert marha tehetségesek, mint Cili....XDDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html