Erre készül a magyar milliárdos

A tőzsdére menetelnek két év múlva eljöhet az ideje. Ha Európában is vége lesz a válságnak, újra napirendre lehet tűzni - mondta Wáberer György cége tőzsdei terveiről a magyar Forbes januári számában.
Napi.hu, 2014. január 2. csütörtök, 11:14
Fotó: Napi.hu

A Waberer's 2013-ben ezer új sofőrt vett fel, és a cég vezetője szerint előbb-utóbb a sofőröket repülővel fogják szállítani Európában, hogy leváltsák a feladatukat befejező gépkocsivezetőket. A vezér nem vinné külföldre cégét, szerinte Budapestről is felépíthető Európa legnagyobb kamionos cége.

Saját, veszteséges biztosítótársaságáról, a Wáberer Hungáriáról azt mondta: Nem magamnak csináltam biztosítót. Minden vállalkozást piaci alapon kell működtetni. Ha van olyan biztosító, amelyik a tényleges költség feléért elviszi a flottámat, akkor vigye. Azt elismerte, hogy a kiindulópont a saját kamionjainak biztosítása volt, "de ha már létrejött, meg kell állnia a helyét. A biztosító jövőre nyereséges lesz. Sikernek érzem, hogy egy magyar biztosító meg tud állni a lábán. Nem lapátolja ki a pénzt az országból, itt adózik, és a bevételeit itt költi el - mondta Wáberer.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bandesz, 2014.01.02 15:00

hoppa ez mar tokos nyilatkozat, lehet peldat venni..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html