Jó hírt kaptak a kisvasutak szerelmesei

A dubicsányi székhelyű Borsod Konstrukció Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. újíthatja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasút három állomását és a forgalmi telepét, nettó 658 millió forintért.
Németh Géza, 2020. május 11. hétfő, 13:15
Fotó: Napi.hu

A nyílt tender eredményét az Északerdő Erdőgazdasági Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata a következő: a miskolci Dorottya utcai állomás felvételi épületének bővítése, átalakítása, felújítása, a diósgyőri Majláth forgalmi telep felújítása, átalakítása, a lillafüredi állomásépület felújítása, átalakítása, továbbá a Garadna állomás környezetének rendezése.

A nyertessel május 5-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Az ár miatt a következő ajánlattevők ajánlatait nem bírálta el az ajánlatkérő: Octopus Invest Szolgáltató Kft., Falcon Global Zrt., DHJ Építő Építőipari és Szolgáltató Kft., Euro Campus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Érvénytelen ajánlatot tettek: Borsod-Bos 2004 Ipari és Szolgáltató Kft., Titán Service Kft. Kft., Petagoras Mérnöki, Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Múlt szombattól ismét elindultak az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai, amelyek a koronavírus járvány miatt a kormány által meghirdetett veszélyhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően március 17-e óta nem közlekedtek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.05.11 16:46

"nettó 658 millió forintért"

És visszaosztani még mindig 30%-ot kell? Nehogy lehúzzanak titeket, mutyielvtársak, azt nem venném a lelkemre...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.05.11 16:18

Nincs két éve, hogy ezeket az állomásokat "felújították", azaz telerakták mindenféle fölösleges szarral, betonförmedvénnyel, amihez persze kivágtak egy csomó fát is Csak a szokásos tanyasi tahó stílusukban, a mutyielvtársak. Most már évente fogják "felújítani"? Nincs jobb dolgotok, például stadiont építeni Bivalybasznádra, a tetves kurva anyátokat??

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html