Felvásárolta az Otthontérkép az Ingatlantájolót

Az Otthontérkép tulajdonosa, a Mapsolutions Zrt. megvásárolta az Ingatlantájolót tulajdonló Amango Software Kft.-t - közölték a cégek.
Napi.hu, 2015. december 2. szerda, 09:58
Fotó: Napi.hu

Az akvizíciót követően az Otthontérkép csoportnál az online elérhető ingatlanhirdetések több mint 90 százaléka megtalálható lesz.

"A célunk továbbra is az, hogy a hazai ingatlankeresési piacon mind a keresők, mind a hirdetők számára egy olyan terméket hozzunk létre, amely nem kihasználja piaci előnyeit velük szemben, hanem együttműködik velük, és ezáltal biztosít egy jól használható, innovatív és eredményes felületet. Az Ingatlantájoló megvásárlása egy fontos mérföldkő, amikor egy 10 éve a piacon lévő, nagy tapasztalattal és jelentős forgalommal rendelkező versenytárssal egyesültünk. Az Otthontérkép stabil helye az ingatlankereső portálok között ezzel az akvizícióval tovább erősödött" - mondta Kövesdi Gábor, a Mapsolutions Zrt. vezérigazgatója.

Az Ingatlantájoló azért csatlakozott az Otthontérképhez, mert számunkra ez ma a leggyorsabban növekedő, leginnovatívabb, és a jövőben a legnagyobb növekedési potenciált kínáló oldal - mondta Hódi Éva az Ingatlantájoló alapítója.

HOZZÁSZÓLÁSOK