Gázóra-leolvasás: visszaáll a Tigáz is a helyszíni ellenőrzésre

A világjárvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban, visszaáll a korábbi üzemmenetre, és a héten megkezdődött a fogyasztásmérő berendezések helyszíni leolvasása a Tigáz.
Napi.hu, 2020. június 26. péntek, 11:56
Fotó: Shutterstock

A járványhelyzet enyhülésével a fogyasztásmérő berendezések helyszíni leolvasása visszatér a megszokott menethez a Tigáznál, folytatódik az ügyfelek ingatlanán belüli munkák elvégzése, illetve minden munkatárs visszatér az átmeneti home office munkarendből az irodákba - közölte a társaság.

Minden lehetséges óvintézkedést megtettek az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a koronavírus járvány terjedésének megfékezéséhez a társaság szerint. A korlátozó intézkedések bevezetésével párhuzamosan például felfüggesztette a személyes ügyfélszolgálati irodák működését, korlátozta a terepi munkavégzést, illetve megszervezte a kollégák otthoni munkarendjét és minden munkatársa számára védőeszköz csomagot biztosított.

Telefonos és online ügyfélszolgálata a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan és zavartalanul látta el feladatát, ahogy a folyamatos gázellátást garantáló tevékenységeit is folytatni tudta a megváltozott körülményekhez igazítottan.

A korlátozó intézkedések enyhítését követően fokozatosan áll vissza a járvány előtti működés, így 2020. június 24-től a Tigáz megbízásából eljáró DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. munkatársai ismét személyesen keresik fel a felhasználási helyeket a fogyasztásmérő berendezések leolvasása és fényképes dokumentálása céljából. A biztonsági előírásokra - a betegség terjedését megakadályozandó - külön odafigyelnek a leolvasók. Újrakezdik a mérő- és nyomásszabályozó cseréket, névátírásokat, mérőhelyi ellenőrzéseket, és jövő héttől az irodai dolgozók is teljes létszámban visszatérnek az irodai munkavégzésre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lauda, 2020.06.26 15:24

Még nem hallottak a rádiójeladós távleolvasásról ???!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html