Hadtápos lesz a magyar milliárdos

Gyártelepének egy részét a honvédség rendelkezésére bocsátja Felcsuti Zsolt. Az MPF Csoport barcsi üzemében a menekültválság kezelésében résztvevő katonákat és felszereléseket helyeznek el.
Szakonyi Péter, 2015. szeptember 29. kedd, 20:27
Fotó: Napi.hu

Demján Sándor után egy másik hazai milliárdos is segítséget nyújt menekültügyben. De, míg a Demján  a menekültek ellátásához nyújt egymillió eurós - azaz körülbelül 300 millió forintos támogatást, addig Felcsuti Zsolt  a Magyar Honvédségnek nyújt segítséget a határőrizeti feladatok ellátásához.

A Napi.hu kiadásában megjelenő 100 Leggazdagabb idei listáján a 13. helyezett Felcsuti Zsolt  vagyonát 52 milliárd forintra értékelték. Cége az MPF Csoport hazai multinacionális vállalkozás, amely az európai piac egyik legjelentősebb barkácsgép tartozék gyártója. Az MPF Csoport barcsi gyárában 100 ezer négyzetméteres ingatlant - irodákat és raktárakat - bocsát a Honvédség rendelkezésére - díjmentesen.

A magyar határhoz közeli ipari ingatlan egy részére a menekülthelyzetből adódóan van szüksége a Honvédségnek. Az MPF Csoport felajánlása révén a honvédségnek katonák és rendvédelmi eszközök elhelyezésére nyílik lehetőség a barcsi országhatár közvetlen közelében, amellyel könnyebben biztosítható a határ védelme. Az MPF Csoport közleményében ezzel kapcsolatban fontosnak tartott megjegyezni, hogy a Barcsi gyárának részleges katonai célokra történő hasznosítása nem befolyásolja, az MPF üzemének tevékenységét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megilaci, 2015.09.30 13:17

@isabella: nem kapsz!!van pornó újság, CD, és barkácsgép tartozék.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

isabella, 2015.09.29 21:32

Az egyik sexmilliárdos, a másik barkácsgépes, okostelefont akarok!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html