Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bicske és Herceghalom között, a 39-es és a 29-es km között, kaszálás miatt a leálló sávot  lassan mozgó munkagép foglalja el - írja az Útinform, amely szerint ezen a pályán már Lébénynél a pihenőhelyen egy kigyulladt autó miatt nem szabad közlekedni és megállni.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon Kiskunfélegyháza térségében a 116-os kilométerkőnél egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. Az arra haladók sávzárásra készüljenek.

A kamionstop ma este 22.00-tól holnap este 22.00-ig lesz érvényben.

Hajdú-Bihar megye déli területein, valamint Békés és Csongrád megyében szállingózik a hó, máshol borult, felhős, de csapadékmentes az idő, viszont sehol sincsenek ködfoltok így kifejezetten jók a látási viszonyok. Az időjárási előrejelzést itt olvashatja el.

A gyorsforgalmi utak jellemzően szárazak, csak az M35-ös autópálya hajdúböszörményi szakaszán, valamint az M43-as autópálya makói szakaszán sónedves a burkolat. A fő-és mellékutak Hajdúszoboszló és Berettyóújfalu térségében havasak, hókásásak, Békés megyében, a makói mérnökség területén, Komárom-Esztergom megyében és Szentendre területén sónedves a burkolat - írja a közszolgáltató.