Erwin Schmuck 17 évesen kezdett el dolgozni a Spar Ausztria grazi központjában, 1966-ban. 1971-ben a SPAR Ausztria salzburgi központjában szoftverprogramozóként állt munkába, egy évvel később már számítástechnikai osztályvezetőként dolgozott. Majd 1975-ben kinevezték szervezési részlegvezetőnek, ezt követően, 39 évesen a Spar Ausztria grazi régiójának ügyvezető igazgatója lett, ahol 26 évet töltött el ebben a pozícióban. Később 2012 márciusában már Magyarországon várták új kihívások, a cég ügyvezető igazgatójaként. A szakember 2017. január 1-jétől a Spar Magyarország fb-tagjaként folytatja.

Heiszler Gabriella (képünkön) 1975-ben született, tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdte, majd a Passaui és a St. Galleni Egyetemen folytatta, 2005-ben jogi szakokleveles közgazdász végzettséget is szerzett. A szakember 1992-2002 között a General Electricnél dolgozott pénzügyi elemzőként, majd a Worldmark Hungary-nél folytatta karrierjét pénzügyi kontrollerként, ahol a cég pénzügyi, gazdasági, hr és adminisztratív feladatainak irányítása tartozott hozzá.

A Sparhoz 2006-ban csatlakozott. Pályafutását a vállalatnál belső ellenőrzési vezetőként kezdte, majd 2009-ben controllingvezetővé nevezték ki, 2010-2012 között számviteli és controllingvezetőként dolgozott, cégvezetői kinevezéséig. Heiszlert 2015. április 1-jén nevezték ki a Spar Magyarország ügyvezető igazgatójává, e pozícióban a pénzügyi, a számviteli, a controlling, a jogügy, az informatikai és a szervezési osztály munkájáért felelt. Január 1-jétől pedig a humánerőforrás, az expanziós, a műszaki, a logisztikai, a beszerzési, a marketing, a kommunikációs, a minőség- és környezetirányítási, a személyzetfejlesztési és a belső ellenőrzési osztályok munkája, valamint a Regnum húsüzem és oktatóközpont is az ő felelősségi körébe tartozik.

Szalay Zsolt 1971-ben született, tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdte, majd a strasbourgi Robert Schuman Egyetemen és a St. Galleni Egyetemen folytatta. Ezt követően útja először Zürichbe vezetett, ahol hathónapos szakmai gyakorlatot végzett a Mercedes-Benznél, majd a L'Oréal Magyarországnál helyezkedett el termékmenedzserként. Később megfordult a Porsche Hungáriánál és a Michelin Európánál is: az előbbi helyszínen marketing menedzseri, az utóbbi helyszínen marketing vezetői pozícióban.

Szalay 2002-ben csatlakozott a Mol Nyrt. csapatához, ahol 2006-tól kizárólag kiskereskedelmi területet érintő pozíciókat töltött be. Előbb csaknem négy évig dolgozott a Mol Románia ügyvezetőjeként Bukarestben, később pedig Olaszországban, az ottani leányvállalat felelős vezetőjeként kamatoztatta tudását. A Spar csapatához 2014 novemberében csatlakozott, majd 2015. március 9-én őt nevezték ki az Interspar hipermarketekért felelős értékesítési vezetővé. Január 1-jétől pedig értékesítésért felelős ügyvezető igazgatóként felelni a hipermarket, a szupermarket, a franchise, valamint a bevezetés alatt álló online értékesítés területekért.