Figyelmeztetést adott ki a Fővárosi Vízművek

Ha nem kap írásos értesítést a Fővárosi Vízművektől, ne nyisson ajtót, illetve készpénzt se adjon át annak, aki a társaság munkatársának adja ki magát!
Csernátony Csaba, 2019. március 11. hétfő, 14:39
Fotó: Getty Images

Az átverések megelőzése érdekében a Fővárosi Vízművek Zrt. figyelmeztetést tett közzé, ebben azt kéri, mindenki legyen óvatos.

A cég munkatársai majdnem minden esetben előzetes írásos értesítést követően keresik fel a fogyasztókat a lakásukban. A Vízművek munkatársai arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvány felmutatásával igazolják magukat.

Előzetes értesítés nélkül kizárólag rendkívüli helyzetben, például vízhiány esetén, csöngetnek be a lakásokba - közölte a közműtársaság. A munkatársaik a helyszínen semmilyen esetben sem kérnek, illetve vehetnek át készpénzt a fogyasztóktól.

Ha valaki  gyanús szerelőkkel találkozik, esetleg bizonytalan abban, hogy tényleg a Fővárosi Vízművek munkatársa kereste-e fel, akkor érdemes felhívni a cég ügyfélszolgálatát - a Vízvonalat - a 06 1 247 7777-es számon. Vagy lehet értesíteni a rendőrséget a 107-es telefonszámon.

HOZZÁSZÓLÁSOK