Könnyít ügyfelei életén az agrárkamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara keddtől ingyenesen hívható telefonon. A cél, hogy a szervezet 400 ezer tagjának csökkentsék a költségeit, valamint, hogy azokat is megszólítsák, akik eddig nem használták a kamara szolgáltatásait.
Szabó Dániel, 2017. március 7. kedd, 09:23
Fotó: Napi.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) folyamatosan vezeti be új szolgáltatásait, és március 7-étől közel 400 ezer tagja, valamint partnerei is ingyenesen hívhatják telefonon a belföldi szolgáltatóktól. A szervezet ügyfélszolgálata, az új, +36 80 900 365-ös számon elérhető -  írja közleményében a NAK.

Tavaly 90 ezer telefonhívást és 44 ezer levelet kaptak. Emiatt határozták el, hogy ügyfeleik költségkímélésére, kényelmére ingyenesen elérhetővé tegyék szolgáltatásaikat. A korábbi szám néhány héten belül megszűnik.

A szervezet folyamatosan bővíti szolgáltatásait: nem rég elindították a Szolgáltató Hálózat projektet, amelynek célja, hogy jobban megismerje a tagok igényeit, és azokra hatékony megoldásokat kínáljon. Felmérik a tagi elégedettséget és igényeket, valamint átszervezik a kapcsolattartói hálózatot - közölte a szervezet.

A NAK arra törekszik, hogy bevonja azokat a tagokat is, akik tevékenységükből adódóan kevésbé veszik igénybe az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

Ezek mellett új mobiltelefonos flottaszolgáltatást indítottak: a BirtOKOS tarifacsaláddal kedvezőbb díjazással hívhatják egymást az agrárium szereplői.

HOZZÁSZÓLÁSOK