Idén is fejleszt a Master Good

A tavalyihoz képest idén mintegy 3 ezerrel, 73-74 ezer tonnára emelné termelési volumenét a Master Good-csoport, a volumennövekedés alapját a tavaly üzembe helyezett új keltetőből kikerülő csirkemennyiség adja − mondta a Napi Gazdaságnak Bárány László, a Master Good Kft. ügyvezető igazgatója.
Kiss Melinda, 2013. február 28. csütörtök, 08:29
Fotó: Napi.hu

A csoport belföldön piaci pozícióőrzést, illetve további exportpiaci terjeszkedést, valamint további jelentős fejlesztéseket tervez 2013-ban. Bárány szerint a cégcsoport egyelőre nem érzi a takarmánydrágulás miatt visszaeső hizlalási kedvet, ami egyébként egyre jellemzőbb a baromfiiparban, a cégvezető szerint a partnerek versenyeznek a naposcsibékért. (Képünk illusztráció)

A vállalat termelési alapok megújítására épülő stratégiája részeként idén is folytatja a termelési és hizlalási kapacitások bővítését, a tenyészistállók, baromfitelepek költségcsökkentéssel egybekötött korszerűsítését. Emellett egy trágyakezelési fejlesztést is indít a cég, a trágyából koncentrált, a szántóföldi növénytermesztésben használható szervestrágya-készítményt állítanak majd elő. Továbbá megkezdik a saját hizlaldáikban és az integrációban is használható steril, magas rosttartalmú táplálékkiegészítő gyártását.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkiita, 2013.02.28 12:01

Tavaly mintegy 3,7 milliárd forint támogatást nyert el a Master Good-csoport, a műszaki előkészítés már megkezdődött, hamarosan a kivitelezés is elindul. Május-júniusra fejeződik be egy másik, közel egymilliárd forint értékű beruházás....


..miért hazudozunk ,hogy nincsenek beruházások?...nem szép hazudni ,..." az úttörő mindig igazat mond"..nem?...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html