Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Kérjük vedd figyelembe, hogy áruházainkban az egy időben tartózkodók száma korlátozva van, így előfordulhat, hogy várakoznod kell a bejutásra mikor odaérsz. Az aktuális kormányzati intézkedésekkel összhangban 19:00 órakor áruházainkat bezárjuk. Annak érdekében, hogy a már bent lévő vásárlókat időben ki tudjuk szolgálni, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a bejárati ajtókat 18:15-kor bezárjuk, így kérjük, hogy legkésőbb eddig érkezz meg, és 19:00 órára hagyd el az épületet" - írta szombati közleményében az Ikea.

A cég arra is figyelmeztet, hogy áruházaik 2021. március 08. és március 22. között zárva tartanak. A járványügyi szigorítások tervezett kéthetes ideje alatt a házhoz szállítási szolgáltatásaik, az online tervezés és tanácsadás szabad kapacitásaiktól függően érhető el. Amennyiben egyik nap nem sikerül rendelni, úgy másnapi újrapróbálkozást kérnek.

A bútor szerelési valamint a Kattints és Vedd át szolgáltatásaik nem elérhetők. A már megrendelt Kattints és Vedd át illetve összeszerelési szolgáltatások kapcsán munkatársaik hamarosan keresni fogják az érintetteket - írják a honlapjukon.