Ingyenes baleset-biztosítással kampányolnak

A Vienna Life Biztosító – november végéig tartó reklámkampánya keretében – egy évig érvényes, teljesen ingyenes baleset-biztosítást ad mindenkinek, aki 2015. november 30-ig regisztrál a biztosító honlapján.
Napi.hu, 2015. november 11. szerda, 15:09
Fotó: Napi.hu

A Neked is! biztosítás a biztosított baleseti halála vagy maradandó egészségkárosodása esetén nyújt anyagi védelmet. Azt bárki megkötheti magára, illetve korlátlan számú ismerősének elküldheti ajándékba. A biztosítás ajándékozása, illetve megkötése semmilyen kötelezettséggel nem jár, s a szerződés 2016. november 30-án automatikusan megszűnik.

Magyarországon évente mintegy 690 ezer, orvosi ellátást igénylő baleset történik, amelyek következményeként nemcsak tartós egészségkárosodás léphet fel, de a balesetet elszenvedőnek átmenetileg a jövedelmei is kieshetnek, továbbá nem várt kiadásai is fölmerülhetnek. Magyarországon a baleset-biztosítási szerződések száma jelenleg meghaladja a 700 ezret, a penetráció mértéke tehát nagyjából csupán 10 százalékos. Ezzel szemben az Egyesült Királyságban vagy Németországban a lakosság több mint 80 százaléka rendelkezik ilyennel.

HOZZÁSZÓLÁSOK