Közpénzből épül iparos park Veszprémben

A Modern Városok Program keretében, a Veszprémi Iparos Park kialakítására - az adófizetők pénzéből - 5 milliárd 232 millió forintot biztosít a kormány.
Németh Géza, 2019. augusztus 1. csütörtök, 06:40
Fotó: Pixabay

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat iparos (és nem ipari) parkról szól, amelynek a beruházója a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Az 5 milliárd 232 millió forintból 835 millió terheli az idei állami költségvetést. A nagyobb részhez - a 4 milliárd 397 millió forinthoz - viszont csak 2021-ben juthat hozzá a város.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.08.01 07:36

Aztán mi fog benne parkolni ? Az iparosok ? Az ipar ? Vagy talán a pénz amíg "jobb gazdát" nem talál ? :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

DrNemoda, 2019.08.01 06:58

Nyilván a jogszabályok miatt ! Mert erre aztán nincs passzus, az ipari parkokra meg van. Itt majd a csókosok paradicsoma lészen, nyílt részrehajlás, korrupció, miegymás. És nem lesz megfogható. Nos, érik a gyönyörű helyzet, ha ez a rezsim bukik, egy általános konfiskáció következik majd, dacára a korábban hozott fideszes törvényeknek. Azokat ugyanis egyszerűen semmisnek kell majd tekinteni ! Nem kerülgetni kell, hanem ki kell dobni !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html