Jelentős változások a TV2-nél - Árpa is távozik

Több kulcsszereplő is távozik a TV2 stábjából, csökken az igazgatóságok száma is - írja az Index.
NAPI, 2009. augusztus 26. szerda, 15:55

Kiss Péter, az InterAktív Kft. eddigi ügyvezető igazgatója lett a TV2 új programigazgatója, s a személyi cseréken túl is jelentős változások elé néz a csatorna - írja az Index.

Kiss Péter vezetése alatt a TV2 saját gyártású műsorainak felelős osztályvezetője is változik: távozik a posztról Árpa Attila, helyette Vízvárdi Bence megbízott vezetőként veszi át ezeket a feladatokat. Árpa más munkakört nem kapott a csatornánál, és közös megegyezéssel megy el. Bedő Beatrix, aki az elmúlt két évben a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóságot vezette, hét év munkaviszony után hagyja ott a céget.

Megszűnik továbbá mint külön igazgatóság a Digitális Média Igazgatóság, a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóság és a Jogi Igazgatóság - ezek feladatai más igazgatóságokhoz kerülnek át. Az Interaktív Kft. folytatja eddigi munkáját Csőge Zoltán megbízott vezető irányításával.

Az intézkedésekre azért van szükség, mert 2010-től a mostaninál strukturáltabb és eredményorientáltabb gondolkodás kell ahhoz, hogy egy nehéz gazdásági környezet ellenére a jó eredményeket megőrizze a TV2, a cégcsoport működése stabil és nyereséges, és egyre nagyobb szerepet játszik a ProSiebenSat1 Media regionális terveiben - nyilatkozta Várdy Zoltán vezérigazgató.

Nagyobb átalakítás 2007-ben volt utoljára a tévénél, akkor majdnem száz embert bocsátottak el az Interaktívtól, köztük Sváby Andrást, a cég ügyvezető igazgatóját. Ugyanekkor, 2007 augusztusában nevezték ki vezérigazgatónak Várdy Zoltánt, addigi kereskedelmi igazgatót, miután Kereszty Gábor a nemzetközi cégcsoport tartalomfejlesztésért felelős alelnök lett, hogy nem sokkal később csendben megváljanak tőle.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

nuni, 2009.08.26 16:12

betíltani az RTL Klubbal együtt
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html