Kiderült, ki építheti meg az ország legkeletibb stadionját

Öt ajánlattevő közül, a becsült 2 milliárd 83 millió forint helyett 2 milliárd 25 millió forintért a budapesti székhelyű Penta Industry Kft. építheti meg a kisvárdai stadiont.
Németh Géza, 2016. november 3. csütörtök, 14:41
Fotó: Napi.hu

A stadion kielégíti az UEFA 3-as, illetve az MLSZ C kategória követelményeit. A játéktér 105x68 méteres élőfüves, a feladat része - egyebek mellett - a 1200 Lux teljesítményű pályavilágítás kivitelezése, az épület külső díszvilágításának kialakítása, a biztonságtechnikai központ, a sajtó központ, a TV stúdió és az eredményjelző megépítése is. A szerződést a nyertessel az önkormányzat október 14-én megkötötte.

A kisvárdai önkormányzat által kiírt nyílt közbeszerzés eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Közös ajánlatot tett a debreceni HUNÉP Universal Építőipari Zrt. az egri EURO CAMPUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel, a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. a budapesti ELIOS Innovatív Energetikai Zrt.-vel, a debreceni  KEVIÉP Építőipari és Kereskedelmi Kft. a szintén debreceni Globál Sport Kft.-vel, végül pedig egyedül a fővárosi székhelyű Nyírépszer Hungária Kft.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ezvan, 2016.11.03 16:01

Égető szükség van rá. Tessenek mondani, ha ez gyerekkorában doktorosdit játszott volna, most mindenhová kórházakat és egészségi centrumokat építtetne?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html