Közbeszerzési tanácsokért fizet százmilliókat a Miniszterelnökség

A Miniszterelnökség által kiírt 400 millió forintos keretösszegű közbeszerzési tanácsadást két részben, egy ügyvédi iroda és egy cég nyerte meg.
Németh Géza, 2016. április 13. szerda, 21:06
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítő szerdai számában megjelent eredményhirdetés szerint a Miniszterelnökség hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzésen kereste a tanácsadókat. A feladat: a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeleti főosztálya tevékenységét segítő - a fennálló támogatási konstrukciókhoz rendelt feladataihoz kapcsolódó - műszaki-szakmai, közbeszerzési és jogi szakértői tanácsadás.

A tanácsadás két részből áll, mindkettő azonos feladatokat tartalmaz, viszont az első részt a  Végrehajtás Operatív Programból (VOP), míg a másodikat a Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Programból (KÖFOP) finanszírozza az ajánlatkérő.

Mindkét rész nyertese - közös ajánlattevőként - a NAGY és KISS Ügyvédi Iroda, valamint a CEU TENDER Kft. Mindkét esetben az ügyvédi iroda a vezető tag.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszai, 2016.04.14 11:34

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html